Redningsveste

Vi tilbyder salg og service af redningsveste

​Efterhånden ved vi alle, at der skal være samme antal redningsveste som der er personer ombord. Men kun de færreste tænker på, at redningsvesten også skal serviceres fra tid til anden. Samt at vesten også har en levetid man skal holde øje med.
​Det almindelige eftersyn kan man selv klare, men det er en rigtig god idé, at få udført et professionelt eftersyn mindst hvert andet år hos et godkendt servicecenter.

Det er vi hos Øens Marinecenter. Vi kan såvel kontrollere, efterse som reparere din automatiske redningsvest med de rigtige reservedele. Vi har ALTID originale Baltic-reservedele på hylden, men også veste af andre fabrikater kan vi udføre kontrol af.

Men en anden væsentlig faktor man desværre ikke tænker så ofte over er levetiden for en redningsvest.
​Faktisk må en vest ikke være ældre end ca. 10 år. Som godkendt servicecenter må vi godt servicere og godkende en vest på 10 år (som vel at mærke er i god stand) – og den kan så efterfølgende “leve” yderligere 2 år – så den derved holder i alt 12 år. Men det er så også absolut maksimum. Nedbrydning af selve lungematerialet i vesten starter nemlig i det øjeblik vesten kommer fra fabrikken – så afhængig af hvor meget sol, vind og vand den udsættes for, har man altså vurderet at levetiden ikke bør overstige 10 år.
​Ønsker du mere viden og information om redningsveste kan du klikke på dette link.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag