Hvorfor handle i Øens Marinecenter?

Hos os får du en ordentlig betjening. Vi er selv sejlere og bådfolk, og ved hvad vi taler om, når du vil have råd og vejledning til valg af udstyr eller anden vedligeholdelse af din båd.


Samtidig tilbyder vi installation, reparation - eller hjælp dertil, af alt muligt udstyr.

Vi er certificerede forhandlere og repara-tører af de fleste produkter til det maritime miljø, samt lagerførende af origi-nale reservedele til de fleste typer motorer og skibselektronik!

Gå til  vores  webshop

Redningsveste

​Efterhånden ved vi alle, at der skal være samme antal redningsveste som der er personer ombord. Men kun de færreste tænker på, at redningsvesten også skal serviceres fra tid til anden. Samt at vesten også har en levetid man skal holde øje med.
​Det almindelige eftersyn kan man selv klare, men det er en rigtig god idé, at få udført et professionelt eftersyn mindst hvert andet år hos et godkendt servicecenter.

Det er vi hos Øens Marinecenter. Vi kan såvel kontrollere, efterse som reparere din automatiske redningsvest med de rigtige reservedele. Vi har ALTID originale Baltic-reservedele på hylden, men også veste af andre fabrikater kan vi udføre kontrol af.

Men en anden væsentlig faktor man desværre ikke tænker så ofte over er levetiden for en redningsvest.
​Faktisk må en vest ikke være ældre end ca. 10 år. Som godkendt servicecenter må vi godt servicere og godkende en vest på 10 år (som vel at mærke er i god stand) - og den kan så efterfølgende "leve" yderligere 2 år - så den derved holder i alt 12 år. Men det er så også absolut maksimum. Nedbrydning af selve lungematerialet i vesten starter nemlig i det øjeblik vesten kommer fra fabrikken - så afhængig af hvor meget sol, vind og vand den udsættes for, har man altså vurderet at levetiden ikke bør overstige 10 år.

​Ønsker du mere viden og information om redningsveste kan du klikke på dette link.

Øens Marinecenter  - Beddingsvej 2 - 3700 Rønne
​Tlf: +4556950761 mail: butik@smmc.dk
logo