Forhandler af RenSkib

Nyt bådplejeprodukt i butikken

Vi er glade for at kunne præsentere produkter fra Renskib her i butikken.

​Vel nok et af de mest roste bådplejeprodukter der er kommet på markedet de seneste år – Ja, faktisk har de været her siden 1995 – men mange af os er nok først ved at få øjnene op for dem i disse år.​

Til sæsonstart 2021 vil samtlige Renskib produkter være at finde på vores hylder.
​Tillige har vi alle været på kursus i produkterne, så vi vil kunne rådgive og vejlede dig til det perfekte resultat.

Renskib – PRODUKTER, BESKRIVELSER MV.

​R-100 – ​Gul Fjerner / Yellow Stain and Barnacle Remover, 1 og 5 liter

Bruges til at fjerne “gul/brune aflejringer” på Gel coat og 2-komponent malede overflader.

Brugsvejledning: Bruges koncentreret eller blandes efter behov med vand dog max. i forholdet 1:1. Påføres med blød børste eller svamp. Bedst resultat opnås ved at lade produktet sidde i 30 minutter før afskylning. Behandlingen kan efter behov gentages.

R-110 – Gel coat Rengøring / Gel coat Cleaner, 1 og 5 liter

Effektiv rengøring som efterlader overfladen ren og fedtfri.
Brugsvejledning: Blandes med vand i forholdet 100 ml i 5 liter vand eller efter behov.
Overfladen vaskes med svamp eller blød børste og tørres af med en mikrofiberklud.

Renskib anbefaler:
Bland 20-50 ml R-110 med ½ liter vand på en forstøverflaske, eller efter behov og lad det virke i 3-5 min. Sprøjt på et mindre areal. Vask evt. med børste eller svamp og tør efter med en fugtig mikrofiberklud. På den måde sikres et lavt vandforbrug.

R-120 – Flydende Polér Pasta / Liquid Rubbing Compound, ½ liter

Grov tyktflydende polér pasta til Gel coat. Er især egnet til at polere matte overflader. Fjerner støvpartikler efter maling, ridser efter vandslibning m.m. Umiddelbart efter brugen af R-120 efterpoleres med R-130 A. R-120 svarer i grovhed til korn 6000.

Brugsvejledning: Overfladen skal være rengjort, brug R-110. Fyld en sprayflaske med vand og gør overfladen fugtig. R-120 påføres med svamp på den fugtige overflade. Hold evt. overfladen fugtig med din sprayflaske. Overfladen SKAL poleres maskinelt med en polér-rondel eller et lammeskind.
Polér indtil overfladen har fået et blankt udseende. Nu er overfladen klar til efterpolering med R-130 A. God fornøjelse. Med venlig hilsen, Renskib.

R-125 – Teak Rens / Teak Cleaner, 1 og 5 liter

Meget mildt og effektivt rengøringsmiddel til teak.

Brugsvejledning: Blandes med vand i forholdet 1:1, kan evt. benyttes koncentreret. Bruges på fugtigt/vådt teaktræ, f.eks. i regnvejr. Produktet påføres og bearbejdes med scotch-brite svamp eller børste afhængig af teaktræets tilstand. Det anbefales at skylle teaktræet for snavs under behandlingen.

R-130A – Polering / Pre Sealer A, ½ liter​

Fin letflydende polér pasta til Gel coat og hårde 2-komponent malede overflader. R-130 A fjerner meget fine støvpartikler efter maling, små fine ridser efter f.eks. fenderskader m.m. Efter polering med R-120 giver R-130 A overfladen en fantastisk dyb glans og finish. Umiddelbart efter brugen af R-130 A gøres effektivt rent med R-140 og der efterpoleres/forsegles med R-130 B. R-130 A svarer i grovhed til korn 8000.​

Brugsvejledning: Fyld en sprayflaske med vand og gør overfladen fugtig. R-130 A påføres med svamp på den fugtige overflade. Hold evt. overfladen fugtig med din sprayflaske. Overfladen SKAL poleres maskinelt med en polér-rondel eller et lammeskind.
Polér indtil overfladen har fået et blankt udseende. Efter rengøring med R-140 er overfladen klar til efterpolering/forsegling med R-130 B. God fornøjelse. Med venlig hilsen, Renskib.

R-130B – Forsegling / Sealer B, ½ liter​

Meget langtidsholdbar forsegling af bådens Gel coat og 2-komponent malede overflader med beskyttelse mod UV-stråling. Må kun benyttes på glatte overflader. (Må IKKE benyttes på rå plastdele m.m.)​

Brugsvejledning: Overfladen skal være ren, benyt R-140.
Trin 1: Påfør 130 B med let fugtig svamp og lad det tørre.
Trin 2: Poler herefter overfladen med en blød microfiberklud til højglans.
Trin 3: Overfladen vedligeholdes ved brug af R-140.
Trin 4: God fornøjelse og nyd sejlturen. Med venlig hilsen, Renskib.

HUSK:
1.​Ved matte overflader startes behandlingen med R-120.
2.​Læs brugsvejledningen omhyggeligt.
3.​Renskib produkterne er udviklet af professionelle til Professionelle og Gør Det Selv Folk.

R-140 – Shampoo / Shampoo, 1 og 5 liter

Et 2 i 1 produkt, som renser og beskytter i én og samme arbejdsgang.
Specielt velegnet til vedligeholdelse af R-130. Produktet giver samtidig båden ny glans.
Brugsvejledning: R-140 blandes i forholdet 15 – 20 ml til 5 liter vand. Vask overfladen med svamp eller blød børste. Overfladen kan herefter tørres og poleres med mikrofiberklud efter ønske.

Renskib anbefaler: Bland 20 ml R-140 med ½ liter vand på en forstøverflaske, eller efter behov. Sprøjt på et mindre areal og tør efter med en fugtig mikrofiberklud. Efterfølgende tørres/poleres efter med en tør mikrofiberklud.
På den måde sikres et lavt vandforbrug, meget lille risiko for kalkaflejringer og dermed en renere og skinnende båd.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag