Hvorfor handle i Øens Marinecenter?

Hos os får du en ordentlig betjening. Vi er selv sejlere og bådfolk, og ved hvad vi taler om, når du vil have råd og vejledning til valg af udstyr eller anden vedligeholdelse af din båd.


Samtidig tilbyder vi installation, reparation - eller hjælp dertil, af alt muligt udstyr.

Vi er certificerede forhandlere og repara-tører af de fleste produkter til det maritime miljø, samt lagerførende af origi-nale reservedele til de fleste typer motorer og skibselektronik!

Gå til  vores  webshop

HUSK at sætte et STORT X i kalenderen

LØRDAG D. 26. FEBRUAR I TIDSRUMMET 10-14

Selvom vinterens bådmesser mv. er stort set aflyst, kan du så småt begynde at glæde dig til en interessant dag for bådfolket alligevel.

Vi satser på, at coronaen er for aftagende, og åbner dørene til værkstedet og butikken hvor der bliver mulighed for at se- og få demonstreret udstyr indenfor såvel bådplejeprodukter som kommunikation og navigation.

​Samt få information om hvad der skal til for at få "gratis" strøm fra solceller mv - samt i øvrigt alt muligt andet godt bådudstyr til din kære båd.

Selvfølgelig godt krydret med masser af gode tilbud på dagen - samt ikke mindst nyde en lækker grillet pølse og lidt drikke.

Vi glæder os til at se dig

Martyn Lewis fra Palby kommer forbi og giver gode råd om produkterne fra SIMRAD, LOWRANCE og B&G. Samt ikke mindst - giver gode råd om brug og opsætning af NMEA netværk mv.

Søren Thomsen fra RenSkib kommer og demonstrerer hvordan du passer og plejer din båd med de velkendte superprodukter der kan få selv den mest falmede glasfiber til at skinne som ny igen.

Øens Marinecenter  - Beddingsvej 2 - 3700 Rønne
​Tlf: +4556950761 mail: butik@smmc.dk
logo